Je bent hier:

The mall 

The Mall een winkelcentrum gelegen in Sofia. Het is een van de grootste winkelcentra van Bulgarije en alleen daarom al de moeite waard om eens te bezoeken.

Wat is er allemaal te doen in dit winkelcentrum?

Algemeen

Adres: The Mall, Boulevard “Tsarigradsko shose” 115и, 1784 Sofia, Bulgarije
Website: www.themall.bg
Telefoonnummer: +359 2 878 7920

Openingstijden

Elke dag geopend van 09:00 – 0:00

Vliegen naar Sofia

Vliegtickets naar Sofia zijn erg goedkoop. Het kost vrijwel altijd minder dan 100 euro om in de prachtige stad te komen. Kijk en vergelijk via de onderstaande knop de laagste prijzen voor vliegtickets vanaf onder andere Schiphol en Eindhoven Airport. 

Hotels in de buurt

Er zijn veel leuke, goedkope en mooie hotels in de buurt van de immens grote Mall te vinden. Het ligt wel iets uit het centrum, maar je kunt via de metro of taxi alles makkelijk bereiken.

Informatie over The Mall

The Mall is ontzettend groot, namelijk 66.000 vierkante meter. Er zijn meer dan 170 winkels en dat is nog niet alles. Ook zijn er talloze eetgelegenheden, is er een fitnesscentrum en is er een bioscoop met maar liefst twaalf verschillende zalen. In deze bioscoop was de eerste IMAX 3D-zaal van Europa te vinden. Ook zijn er kantoorruimtes en is er een grote parkeerplaats voor mensen die het complex willen bezoeken. Deze parkeerplaats bevindt zich in de kelder en bestaat uit drie verdiepingen.

The mallWat voor een winkels zijn er?

Je kunt talloze winkels bezoeken en er is voor ieder wat wils in The Mall. Er zijn kledingzaken, supermarkten, sportzaken en winkels met speelgoed. Er zijn veel echte modezaken te vinden en gezien de prijzen in Bulgarije vaak wat lager liggen dan bij ons in Nederland, kun je er goede koopjes vinden. En even honger gekregen van al dat shoppen? Geen probleem. Eet een snelle hap bij de McDonalds,  KFC of Pizzahut.

Hoe kom je er?

Je kunt gemakkelijk bij The Mall komen met een auto. Parkeren is er erg makkelijk. Het adres voor je navigatiesysteem is 115 Tsarigradsko Shousse en de bordjes wijzen je daarna wel de weg. Wanneer je korter dan drie uur blijft is het parkeren gratis. Blijf je langer? Dan moet je wel betalen, maar deze kosten zullen nooit erg hoog zijn. In het weekend is parkeren er sowieso gratis. Ook met het openbaar vervoer kun je er heel gemakkelijk komen. Er zijn meerdere bussen die bij The Mall stoppen.

Laatste nieuws