Je bent hier:

Sofia Ring Mall

Sofia Ring Mall is een winkelcentrum in Sofia dat vrij jong is en pas sinds eind 2014 bestaat. Het is een winkelcentrum waar vooral jongeren graag naartoe gaan, omdat er alles te vinden is wat hip is.

Waarom moet je juist naar dit winkelcentrum gaan?

Algemeen

Adres: Sofia Ring Mall, ul. “Okolovrasten pat” 214, Sofia, Bulgarije
Website: www.sofiaring.bg
Telefoonnummer: +359 700 11 190

Openingstijden

Elke dag geopend van 10:00 – 22:00

Vliegen naar Sofia

Vliegtickets naar Sofia zijn erg goedkoop. Het kost vrijwel altijd minder dan 100 euro om in de prachtige stad te komen. Kijk en vergelijk via de onderstaande knop de laagste prijzen voor vliegtickets vanaf onder andere Schiphol en Eindhoven Airport. 

Hotels in de buurt

Deze mall kun je vinden in een buitenwijk, ver van het centrum, maar dichtbij de Vitosha bergen. Wij raden een hotel in de buurt aan als je vooral in de bergen actief wilt zijn. Wil je toch meer in het centrum zijn, dan kun je beter alle hotels in Sofia bekijken.

Over Sofia Ring Mall

Sofia Ring Mall opende haar deuren in november 2014. Er zijn rond de tweehonderd winkels te vinden, met meer dan 400 grote merken die je er kunt kopen. Vooral voor jongeren is dit echt een waar shopping-paradijs, maar als je wat ouder bent kun je hier ook goed slagen. Iedere dag is het winkelcentrum geopend van 10 uur ’s ochtends tot 10 uur ’s avonds. De grote bioscoop is zelfs tot 1 uur ’s nachts geopend.

Sofia Ring MallWelke winkels zin er?

Bij Sofia Ring Mall heb je diverse winkels. Dit zijn winkels die vooral de jongeren zullen aanspreken, omdat er veel hippe spullen te krijgen zijn. Enkele voorbeelden van winkels zijn H&M, Nike, Puma, Intersport en Nostogalleries.

Eten en entertainment

Ergens wat eten of drinken kan prima, want hier zijn meerdere opties voor. Zo heb je er de Subway, de BMS (Bulgaarse keuken) en de KFC. Op gebied van entertainment kun je er ook echt goed terecht. Voor kinderen is er een groot en uitgebreid speelparadijs. Ook is er een grote bioscoop waar je de nieuwste films kunt bekijken. Sofia Ring Mall beschikt zelfs over een kartbaan, waar je de race kunt aangaan tegen je vrienden. Regelmatig zijn er ook optredens en markten waar je heen kunt gaan. Deze worden vooraf vaak aangekondigd op de website zelf.

Bereikbaarheid

Parkeren bij Sofia Ring Mall is geen probleem, want er is een grote parkeerplaats aanwezig. Kom je liever met de bus? Ook dat kan, want er rijden meerdere bussen naar het winkelcentrum.

Laatste nieuws