Je bent hier:

Sky City Mall

Houd jij erg van shoppen en ga je op een stedentrip naar Sofia? Dan moet je zeker eens gaan kijken bij Sky City Mall. Hier zijn namelijk rond de 120 winkels te vinden, zodat iedere shopaholic er zeker aan zijn trekken kan komen. Wat heeft dit winkelcentrum allemaal te bieden?

Algemeen

Adres: ul. “Kosta Lulchev” 52, 1000 Sofia, Bulgarije
Website: www.skycitycenter.com
Telefoon: +359 2 971 0213

Openingstijden: 

maandag tot en met zondag: 10:00 – 22:00

Vliegen naar Sofia

Vliegtickets naar Sofia zijn erg goedkoop. Het kost vrijwel altijd minder dan 100 euro om in de prachtige stad te komen. Kijk en vergelijk via de onderstaande knop de laagste prijzen voor vliegtickets vanaf onder andere Schiphol en Eindhoven Airport. 

Hotels in de buurt

De mall ligt een flink eind uit het centrum. De meeste toeristen zoeken dan ook geen hotel in de buurt. Sommige mensen vinden het echter fijn om dicht bij het vliegveld te overnachten. Dan is het wel een slimme keus om een hotel in de buurt van de Sky City Mall te zoeken.

Informatie over Sky City Mall

Sky City Mall is een groot winkelcentrum in Sofia dat bestaat uit vier verdiepingen met in totaal ongeveer 120 winkels. Er zijn winkels, mogelijkheden om te eten en vormen van entertainment. Het winkelcentrum is iedere dag geopend van tien uur ’s ochtends tot tien uur ’s avonds en de supermarkt is zelfs al geopend om half 9 iedere dag.

Sofia Sky City mallWinkels en eten

In Sky City Mall vind je talloze winkels. Er is voor iedereen wel iets interessants te vinden. Er zijn allerlei winkels met kleding, zoals Mondo en Redstar. Ook vind je er beautywinkels, winkels voor kinderen en cadeauwinkels. Voor de sportliefhebbers zijn er speciale sportwinkels. Je kunt er dus eigenlijk alles wel vinden. Qua eten vind je er vooral veel koffiecorners en mogelijkheden om ergens wat te drinken. Er zijn ook een paar bars en restaurants.

Entertainment

Er is in Sky City Mall ook van alles mogelijk qua entertainment. Op de bovenste verdieping vind je een luxe bowlingbaan waar je met veel plezier kunt gaan bowlen. Ook zijn er bars voor een drankje. Regelmatig zijn er in het winkelcentrum ook allerlei evenementen die aansluiten op de periode van het jaar. Zo kunnen er evenementen worden georganiseerd die te maken hebben met bijvoorbeeld feestdagen.

Bereikbaarheid

Sky City Mall is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn meerdere bussen die hier stoppen. Ook met de auto kun je er goed komen, en parkeren is gemakkelijk in de ondergrondse parkeergarage.

Laatste nieuws