Je bent hier:

Serdika Center 

Serdika Center Sofia is een winkelcentrum in Sofia dat erg groot is. Er zijn meer dan 210 winkels en hierdoor kun je er lekker lang blijven winkelen. Hierdoor is het een van de leiders als het gaat om grootste en meest diverse winkelcentra in Bulgarije.

Wat is er allemaal te zien en doen?

Algemeen

Adres: bul. “Sitnyakovo” 48, 1505 Sofia, Bulgarije
Website: www.serdikacenter.bg
Telefoonnummer: +359 2 495 2121

Openingstijden

Elke dag geopend van 10:00 – 22:00

Vliegen naar Sofia

Vliegtickets naar Sofia zijn erg goedkoop. Het kost vrijwel altijd minder dan 100 euro om in de prachtige stad te komen. Kijk en vergelijk via de onderstaande knop de laagste prijzen voor vliegtickets vanaf onder andere Schiphol en Eindhoven Airport. 

Hotels in de buurt

Serdika Center ligt ver uit het centrum. Je kunt een hotel in de buurt zoeken, maar dan ben je wel afhankelijk van het openbaar vervoer in de stad.

Informatie over Serdika Center Sofia

Serdika Center Sofia heeft een gunstige ligging. Het is slechts 10 minuten rijden van het vliegveld vandaan. Ook is het vanaf het centrum zo’n tien minuten rijden. Daarnaast ligt het bij het Oborishte district, dat goed toegankelijk is. In het winkelcentrum zijn meer dan 210 winkels te vinden, die allemaal zeer geschikt zijn voor winkelliefhebbers. Het winkelcentrum is geopend van 10.00 uur tot 22.00 uur. De supermarkt is een uur eerder al geopend.

Serdika SofiaWinkels

Welke winkels kun je vinen bij Serdika Center Sofia? Deze zijn erg verschillend. Bijvoorbeeld: Adidas, Bearas Fashion, Bijou Brigette, Douglas, Golden Rose, Intersport, Padora, Swarovski en Ulla Poppen. Er is voor ieder wat wils en het leuke is dat je er zowel internationale als lokale winkels kunt vinden. Juist deze mix maakt het heel interessant.

Eten en entertainment

In Serdika Center Sofia heb je ook talloze mogelijkheden om wat te eten. Zo zijn er meerdere bars en coffeecorners waar je iets kunt drinken. Ook kun je er wat eten. Bijvoorbeeld bij Burger King, Dunkin’ Donuts, Nordsee en Thai Long Sushi. Qua entertainment zijn er regelmatig interessante evenementen, bijvoorbeeld rondom feestdagen. Denk aan poppentheaters, optredens van bekende artiesten en speciale markten.

Bereikbaarheid

Zoals aangegeven heet Serdika Center Sofia een ideale ligging. Hierdoor is het gemakkelijk te bereiken. Je kunt er heel goed komen met het openbaar vervoer. Ook met de auto kun je er goed komen. Er zijn genoeg parkeerplaatsen beschikbaar. Hoeveel je moet betalen voor het parkeren is afhankelijk van de tijd dat je in het winkelcentrum bent.

Laatste nieuws