Je bent hier:

Princess Outlet Center

Princess Outlet Center is een winkelcentrum gevestigd in Sofia. Het is een groot winkelcentrum, waar je eigenlijk alles wel kunt vinden wat je nodig hebt.

Waarom is het een aanrader om naar dit winkelcentrum te gaan en wat kun je er allemaal vinden?

Algemeen

Adres: bul. “Aleksandar Malinov” 77, 1712 Sofia, Bulgarije
Website: www.princessbulgaria.com
Telefoonnummer: +359 2 885 6146

Openingstijden:

Elke dag geopend van 09:00 – 20:00

Vliegen naar Sofia

Vliegtickets naar Sofia zijn erg goedkoop. Het kost vrijwel altijd minder dan 100 euro om in de prachtige stad te komen. Kijk en vergelijk via de onderstaande knop de laagste prijzen voor vliegtickets vanaf onder andere Schiphol en Eindhoven Airport. 

Hotels in de buurt

Er zijn niet heel veel geschikte hotels in de buurt van deze mall te vinden, omdat het ver uit het centrum ligt.

Informatie over Princess Outlet Center

Princess Outlet Center is een winkelcentrum dat haar deuren opende in 2007. Wanneer je van winkelen houdt, dan kun je hier heel goed terecht. Het is zeker 12.200 vierkante meter groot. Er zijn winkels, eetgelegenheden en vormen van entertainment. Het winkelcentrum is dagelijks geopend tussen 10.00 uur en 21.00 uur. Het is dus ook op zondag geopend! Het is niet het grootste winkelcentrum van Sofia, maar het is er zeker eentje die we niet mogen vergeten.

Princess Outlet CenterWinkelen

Bij Princess Outlet Center in Sofia kun je allerlei winkels vinden. Hierbij kun je denken aan winkels van bijvoorbeeld Adidas, Toyland, Baraka, Golden Rose en Hot Spot. Het fijne aan het winkelcentrum is dat er voor iedereen wat is. Zo zijn er kledingwinkels, speelgoedwinkels en winkels voor accessoires. Je kunt er dus zeker wat vinden waar je blij van wordt.

Eten en entertainment

Heb je trek gekregen van al dat winkelen? Dan zijn er in Princess Outlet Center ook meerdere opties om ergens een hapje te eten. Zo zijn er diverse eetgelegenheden en kun je er ook een drankje doen aan een bar. Qua entertainment is er een casino aanwezig. Hier mag je alleen naar binnen als je tenminste achttien jaar oud bent. Voor kinderen zijn er verschillende speeltoestellen.

Bereikbaarheid van Princess Outlet Center

Princess Outlet Center is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Ook is er een grote parkeerplaats met voldoende parkeerruimte, zodat je er ook met je eigen auto heen kunt rijden.

Laatste nieuws