Je bent hier:

Park Center Sofia

Park Center is een groot winkelcentrum dat je in Sofia kunt vinden. Shopliefhebbers kunnen zich hier heerlijk uitleven. Er zijn winkels, mogelijkheden om te eten en ook vind je er allerlei entertainmentmogelijkheden. Kortom, er is voor ieder wat wils.

Algemeen

Adres: bul. “Arsenalski” 2, 1421 Sofia, Bulgarije
Website: www.parkcenter.bg
Telefoonnummer: +359 2 865 7275

Elke dag geopend: 10:00 – 22:00

Vliegen naar Sofia

Vliegtickets naar Sofia zijn erg goedkoop. Het kost vrijwel altijd minder dan 100 euro om in de prachtige stad te komen. Kijk en vergelijk via de onderstaande knop de laagste prijzen voor vliegtickets vanaf onder andere Schiphol en Eindhoven Airport. 

Hotels in de buurt

Er zijn voldoende hotels in de buurt van dit mega winkelcentrum. Onder andere het Hilton van Sofia ligt er naast. Toch is het geen hele populaire locatie voor toeristen, omdat het net buiten het centrum ligt.

Informatie over Park Center

Park Center heette eerst City Center Sofia en bestaat sinds de lente 2006. Het is dus een relatief nieuw winkelcentrum. Het winkelcentrum is zes verdiepingen hoog en er zijn meer dan honderd winkels te vinden. Ook zijn er allerlei eetgelegenheden en kun je er entertainment vinden.

Park center SofiaWinkels

Eigenlijk kun je alle soorten winkels wel vinden in Park Center. Er zijn vooral heel veel kledingzaken, maar ook kun je er apotheken, sportzaken, speelgoedwinkels en winkels met decoratiespullen vinden. Als je een hapje wilt eten of drinken, dan is dit eveneens mogelijk. Dit kan bijvoorbeeld bij de McDonalds, de Starbucks, Subway, Costa Coffee of Dunkin’ Donuts. Er zijn uiteraard nog veel meer mogelijkheden om er iets te eten of drinken.

Entertainment

In Park Center zit een bioscoop waar je de nieuwste films kunt bekijken. Ook is er voor de waaghalzen een klimmuur. Voor kinderen zijn er wat speeltoestellen te vinden waar ze zich heerlijk kunnen uitleven. Wil je lekker actief zijn? Ga dan naar het fitnesscentrum. Ook leuk is dat het winkelcentrum heel vaak speciale evenementen heeft, bijvoorbeeld rondom een speciale feestdag.

Hoe kom je bij Park Center?

Park Center ligt in hartje Sofia en is goed te bereiken met zowel het openbaar vervoer als de auto. Er is een grote parkeergarage aanwezig. Voor de eerste twintig minuten kun je er gratis parkeren, maar daarna zul je wel wat moeten betalen. Het winkelcentrum is dagelijks geopend tussen 10.00 uur en 22.00 uur. Sommige winkels hanteren echter andere openingstijden.

Laatste nieuws