Je bent hier:

Paradise Center

Paradise Center is een winkelcentrum in Sofia dat bestaat uit verschillende prachtige gebieden. Je kunt er niet alleen winkelen, maar je kijkt er tegelijkertijd je ogen uit.

Wat is dit precies voor een winkelcentrum en wat maakt het zo bijzonder om eens te bezoeken?

Algemeen

Adres: bulevard “Cherni vrah” 100, 1407 Sofia, Bulgarije
Website: www.paradise-center.com
Telefoonnummer: +359 700 10 050

 

Openingstijden

Elke dag geopend 06:30 – 02:00

Vliegen naar Sofia

Vliegtickets naar Sofia zijn erg goedkoop. Het kost vrijwel altijd minder dan 100 euro om in de prachtige stad te komen. Kijk en vergelijk via de onderstaande knop de laagste prijzen voor vliegtickets vanaf onder andere Schiphol en Eindhoven Airport. 

Hotels in de buurt

Paradise Center is een winkelcentrum buiten het compacte centrum van de stad. Er zijn niet veel hotels in deze buurt. De hotels die er wel zijn, zijn erg goedkoop.

Informatie over Paradise Center

Paradise Center is een winkelcentrum dat wordt gezien als een van de grootste van Bulgarije. Er zijn meer dan 330 winkelcentra en je kunt er werkelijk alles vinden. Ook vinden wij extra bijzonder is dat het winkelcentrum is ingedeeld in diverse segmenten. En deze zien er fantastisch uit. Zo kun je er ondermeer een plek vinden met twee grote watervallen, een meer en een brug. Ook is het een goede plek om een hapje te eten en vind je er ook allerlei entertainmentmogelijkheden. Het winkelcentrum is geopend van 9.00 uur tot 21.00 uur.

Winkels

Er zijn allerlei soorten winkels in Paradise Center. Bijvoorbeeld Adidas, DM, English Home, Fashion Dog, H&M, Kinderland, Newyorker, Nike, Puma, Swarovski, Zara. Er is voor iedereen wel iets te vinden. Er zijn zowel internationale winkels als Bulgaarse winkels, zodat je als toerist ook lokale dingen kunt vinden.

Eten en entertainment

Wanneer je iets wilt eten of drinken, dan zijn er talloze mogelijkheden. Van simpele cafés tot restaurants en fastfoodketens. Zo heb je bijvoorbeeld Costa Cofee, Starbucks Coffee, Dunkin’ Donuts, Mc Donalds en KFC. Echt uit eten gaan kan bij GrandFoods en EatIt. Voor kinderen zijn er speelmogelijkheden en ook zijn er regelmatig evenementen, zoals optredens van artiesten of markten. Hierdoor kun je er ook veel bijzondere dingen zien.

Bereikbaarheid

Paradise Center is heel gemakkelijk te bereiken. Je kunt er goed komen met de auto en er is een enorme parkeerplaats waar je gebruik van kunt maken. Ook met het openbaar vervoer is het gemakkelijk om bij Paradise Center te komen, want er zijn meerdere bussen die er stoppen.

Laatste nieuws