Je bent hier:

Mega Mall Sofia

Mega Mall Sofia was het eerste winkelcentrum dat in het westen van Sofia werd gebouwd. Het is een groot winkelcentrum waar de winkelliefhebber met veel plezier heen kan gaan.

Er zijn talloze winkels te bezoeken en koopjes te vinden, dat je er ongetwijfeld zal slagen. Wat kun je er allemaal vinden?

Algemeen

Adres: 1336 Sofia, Bulgarije
Website: www.megamallsofia.bg
Telefoonnummer: +359 2 405 3075

Openingstijden

Elke dag geopend van 10:00 – 22:00

Vliegen naar Sofia

Vliegtickets naar Sofia zijn erg goedkoop. Het kost vrijwel altijd minder dan 100 euro om in de prachtige stad te komen. Kijk en vergelijk via de onderstaande knop de laagste prijzen voor vliegtickets vanaf onder andere Schiphol en Eindhoven Aiport. 

Hotels in de buurt

De mega mall ligt in het westen van de stad. Een heel eind van het echte centrum. Hotels in de buurt zijn daarom niet heel populair, maar wel erg goedkoop.

Algemeen over Mega Mall Sofia

Mega Mall Sofia is een winkelcentrum dat bestaat uit 24.000 vierkante meter. Er zijn hierdoor allerlei winkels. Ook veel mogelijkheden om een hapje te eten. Het winkelcentrum is iedere dag – dus ook op zondag – geopend tussen 10.00 uur ’s ochtends en 22.00 uur ’s avonds. Mensen die graag willen winkelen, moeten hier zeker eens heengaan. Ook mensen die van lekker eten houden komen hier aan hun trekken, omdat je veel keuze hebt.

Mega mallWinkels in het winkelcentrum

Wat erg leuk is aan Mega Mall Sofia, is dat er zowel Bulgaarse als internationale winkels zijn. Hierdoor kun je meteen een beetje cultuur snuiven wanneer je erheen gaat en ook kennismaken met typische Bulgaarse merken. De kans dat je hier iets unieks vindt is natuurlijk vrij groot. Winkels die je er onder anderen kunt vinden zijn Bijou Brigitte, Billa, City Gift, H&M, Silvia Rosa en Za-Za. Ook zijn er minder bekende merken.

Eten en entertainment

Een hapje eten of wat drinken kan zonder problemen bij Mega Mall Sofia. Er zijn meerdere gelegenheden om iets te drinken, zoals koffie of frisdrank en je kunt ook op meerdere plekken iets eten. Voorbeelden van eetgelegenheden zijn Subway, Sweet Corn, Fresh Bar en Thang Long. Qua entertainment is er ook altijd genoeg te doen. Regelmatig zijn er speciale evenementen. Denk aan poppenvoorstellingen voor kinderen, markten en optredens van artiesten.

Bereikbaarheid van Mega Mall Sofia

Mega Mall Sofia is heel gemakkelijk te bereiken. Er is een ruime parkeerplaats met plek voor 600 auto’s en het parkeren is alles behalve duur. Eventueel kun je er ook goed komen met het openbaar vervoer, want er gaan meerdere bussen naar het winkelcentrum.

Laatste nieuws