Je bent hier:

Mall of Sofia

Mall of Sofia is een groot winkelcentrum dat gelegen is in Sofia. Het is een winkelcentrum met meer dan 130 winkels en dit zijn zowel nationale als internationale merken. Wanneer je hierheen gaat, kun je echt genoeg zien en doen.

Algemeen

  • Adres: bul. “Aleksandar Stamboliyski” 101, 1303 Sofia, Bulgarije
  • Website: www.mallofsofia.bg
  • Telefoonnummer: +359 2 980 4437

Maandag tot en met zondag geopend: 10:00-21:00

Vliegen naar Sofia

Vliegtickets naar Sofia zijn erg goedkoop. Het kost vrijwel altijd minder dan 100 euro om in de prachtige stad te komen. Kijk en vergelijk via de onderstaande knop de laagste prijzen voor vliegtickets vanaf onder andere Schiphol en Eindhoven Airport. 

Hotels in de buurt

De grote Mall van Sofia ligt niet helemaal in het centrum, maar wel naast een metrostation. Het is gemiddeld 25 minuten lopen vanaf de hoofdstraat Vitosha Boulevard. Hotels in de buurt zijn vaak erg goedkoop, omdat je net iets buiten het drukkere centrum zit.

Informatie over Mall of Sofia

Mall of Sofia is een groot winkelcentrum met ruim 130 verschillende winkels. Ook is er een bioscoop en zijn er mogelijkheden om er een hapje te eten. Het winkelcentrum ligt in het hartje van Sofia en hierdoor is het gemakkelijk te bereiken. Iedere dag is het geopend van 10.00 uur tot 22.00 uur.

Sofia shoppenWinkels

Er zijn, zoals gezegd, talloze winkels bij Mall of Sofia.. Iedereen kan hier wel iets vinden wat bij ze past. Er zijn kledingwinkels, cadeauwinkels, winkels vol technische snufjes en winkels voor kinderen. Enkele voorbeelden van winkels zijn Esprit, Hugo Boss en Adidas. Er zijn ook erg veel Bulgaarse retailers te vinden. Voor toeristen is dit dus een goede plek als ze lokale dingen willen proberen en zien.

Eten en entertainment

Honger of wil je juist even wat drinken? Ook dat kan! Er zijn allerlei eetgelegenheden. Denk aan de Pizzahut en de Mc Donalds. Ook kun je koffie drinken, bijvoorbeeld bij Coffee Heaven. Veel Bulgaren gaan lunchen in dit winkelcentrum tussen de middag, dus dit bewijst wel dat er genoeg kwaliteitseten te vinden is. Er is ook zeker entertainment aanwezig bij Mall of Sofia. Zo is er bijvoorbeeld een grote bioscoop met twaalf zalen. Hier worden de nieuwste films getoond.

Bereikbaarheid

Het is niet moeilijk om bij Mall of Sofia te komen. Omdat het winkelcentrum echt in hartje Sofia ligt, zijn er meerdere buslijnen die erheen rijden. Ook is er een parkeergarage aanwezig. Als je nul tot vier uur blijft, hoef je niet te betalen voor het parkeren. Wanneer je hier langer bent, kost het je wel geld.

Laatste nieuws