Je bent hier:

Bulgaria Mall

De Bulgaria Mall is gelegen in Sofia. Dit was het eerste winkelcentrum van Bulgarije waar vooral de meer luxere en duurdere spullen te krijg zijn. Wanneer jij een echte fan bent van producten van een zeer hoge kwaliteit, dan moet je hier absoluut naartoe.

Wat is er allemaal te doen?

Algemeen

Adres: Boulevard “Bulgaria” 69, 1404 Sofia, Bulgarije
Website: www.bulgariamall.bg
Telefoonnummer: +359 2 491 4001

Openingstijden

Elke dag geopend van 09:00 – 22:00

Vliegen naar Sofia

Vliegtickets naar Sofia zijn erg goedkoop. Het kost vrijwel altijd minder dan 100 euro om in de prachtige stad te komen. Kijk en vergelijk via de onderstaande knop de laagste prijzen voor vliegtickets vanaf onder andere Schiphol en Eindhoven Airport. 

Hotels in de buurt

Deze mall ligt buiten het compacte centrum van de stad. Wel ligt het in de buurt van de prachtige wijk Boyana, de bergen en het nationale museum. Je kunt binnen 40 minuten naar het centrum lopen. Omdat het aan een drukke, grote en belangrijke weg ligt, vertrekken er ook veel taxi’s vanuit deze buurt.

Informatie over Bulgaria Mall

Bulgaria Mall ligt erg dichtbij downtown Sofia. Dit winkelcentrum opende haar deuren in 2012 en is dus nog relatief nieuw. Er zijn veel winkels met producten van hoge kwaliteit. Er zijn zowel internationale als nationale winkels te vinden. Het winkelcentrum is iedere dag geopend, tussen 10.00 uur en 22.00 uur. De supermarkt is altijd al geopend om 9 uur.

Bulgaria MallWinkels

Er zijn 120 winkels te vinden in Bulgaria Mall. Dit zijn niet allemaal winkels die erg veel luxe uitstralen, dus ook wanneer je wat minder te besteden hebt, kun je er prima heen. Winkels die je er zoal kunt vinden, zijn bijvoorbeeld Bul Bel, Desigual, Esprit, H&M, Paradise Garden, Triumph, en Zoo Center. Er is dus voor iedereen wel iets te vinden.

Eten en entertainment

Honger gekregen van het shoppen? Gelukkig hoef je je dan geen zorgen te maken. Er zijn meerdere eetgelegenheden in Bulgaria Mall. Zo vind je er KFC, Dunkin Donuts, Spaghetti Company en Subway. Er zijn ook verschillende coffeecorners waar je iets kunt drinken. Voor mensen die meer willen dan alleen shoppen: er is een grote bioscoop te vinden in het winkelcentrum. Ook voor kinderen zijn er verschillende speeltoestellen.

Bereikbaarheid

Bulgaria Mall ligt vlakbij Downtown Sofia. Dankzij deze ligging is het gemakkelijk te bereiken. Er gaan meerdere bussen naar het winkelcentrum, maar je kunt er natuurlijk ook met de auto komen. Er zijn meer dan duizend parkeerplaatsen beschikbar waar je gebruik van kunt maken. Hoeveel je voor een parkeerplaats moet betalen, is geheel afhankelijk van de lengte van je verblijf aan het winkelcentrum.

Laatste nieuws