Je bent hier:

Social Café Sofia restaurant

Social Cafe Sofia restaurant is een restaurant in Sofia. Wanneer jij goed wilt eten, dan is dit een aanrader. Volgens veel mensen is dit veruit het beste restaurant van de stad.

Als jij een stedentrip in Sofia maakt, mag een bezoekje aan deze eetgelegenheid niet ontbreken.

Algemeen

Adres: bul. “Vitosha” 16, 1000 Sofia, Bulgarije
Telefoonnummer: +359 88 462 2220
Website: http://socialcafe.bg/

Openingstijden

Elke dag vanaf 09:00 – 02:00, behalve op zondag. Dan zijn ze geopend tot 0:00

Vliegen naar Sofia

Als je zin hebt in een leuke stedentrip naar Sofia, dan kun je erg goedkoop vliegen naar deze bestemming vliegen. Een vliegticket naar deze mooie stad kost nooit meer dan 100 euro als je het via de onderstaande button zoekt.  

Hotels in de buurt

Deze hele goede eetgelegenheid ligt in het midden van de hoofdstraat Vitosha Boulevard. Het meest centrale punt van de stad. Hotels in de buurt zijn mega-populair en de beste keus voor een stedentrip naar Sofia, wat ons betreft.

Informatie over Social Café restaurant

Het restaurant Social Café is een sfeervol restaurant.  Heel veel mensen vinden dit het beste restaurant van de stad en op de site Tripadvisor krijgt het ook een erg hoge score. De inrichting is vooral veel met hout en hierdoor hangt er een goede stemming. Er is ook een bar, zodat je er niet alleen wat kunt eten, maar ook wat drinken. Het is ook mogelijk om buiten te eten, wat natuurlijk erg fijn is wanneer het warm weer is. Soms wordt het ook wel de Social Club genoemd. Niet te verwarren met de pianobar in Sofia die een soortelijke naam heeft.

Social Café SofiaOp de menukaart

Je kunt bij Social Café restaurant verschillende gerechten vinden. Zo heb je er een ruime keuze aan voorgerechten, zoals salade’s en antipasta’s. Er zijn sowieso meerdere vleesgerechten te bestellen, afkomstig uit de oven of van de grill. Ook kun je er veel Italiaanse gerechten eten. Denk aan pasta’s en pizza’s. En heb je zin in een hamburger? Ook dan kun je dit hier kopen. Qua nagerechten zijn er ook meerdere mogelijkheden, zoals ijs en taarten. Tijdens bepaalde seizoenen kan het aanbod op de menukaart enigszins verschillen

Wat kost het?

Uit eten gaan in Sofia is erg betaalbaar. Je bent meestal binnen een paar tientjes al klaar, en dat is inclusief het drinken en soms ook een nagerecht. Ook Social Club Sofia is een restaurant dat erg betaalbaar is en waar je gemakkelijk uit eten kunt gaan. Het duurste gerecht op de kaart is rond de 12 of 13 euro, maar voor veel van de Italiaanse gerechten betaal je maar een paar euro.

Laatste nieuws