Je bent hier:

Zapaden Park

Zapaden Park is een stadspark van Sofia. Je kunt hier gemakkelijk komen en het biedt genoeg ruimte om te kunnen ontspannen en te chillen.

Vooral als het mooi weer is, is het een aanrader om naar dit park te gaan.Het ark staat ook wel bekend als Zepaden park

Algemeen

Adres: 1324 Sofia, Bulgarije

Openingstijden

Gehele dag toegankelijk

Vliegtickets naar Sofia

Ben je op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Sofia? Zoek dan niet verder! Wij weten waar je moet zoeken voor de laagste prijzen en beste service. Vergelijk de tickets vanaf AMS en EIN naar Sofia Airport en betaal nooit teveel. Afrekenen kan gewoon veilig en vertrouwd met iDeal.

Hotels in de buurt

Deze wijk ligt net buiten het centrum van de stad. Er is wel een hele goede metroverbinding beschikbaar die je rechtstreeks naar het centrum brengt. Het is een zeer goedkope wijk voor hotels en appartementen in Sofia. 

Over Zapaden Park

Zapaden Park is een park dat midden in Sofia ligt. Het is een park waar je goed kunt wandelen. Er zijn meerdere wandelpaden te vinden. Ook kun je er diverse monumenten bekijken. Het is vooral een fijne plek om lekker te ontspannen. Even lekker op een bankje zitten bijvoorbeeld, of een wandeling maken. Ook ben je even weg uit de stad en dat kan ook heel prettig zijn.

Zapaden ParkLigging

Zapaden Park is gemakkelijk te bereiken. Het ligt naast het winkelcentrum Mega Mall Sofia. Ook ligt het naast West Park. Je kunt hier komen met de metro. Je moet dan naar het station Zadpaden Park Metrostation. Uiteraard kun je er ook komen met de auto. In de omgeving zijn meerdere parkeerplaatsen te vinden.

Laatste nieuws