Je bent hier:

South Park

South Park in Sofia is waarschijnlijk een van de meest populaire parken van de stad. Veel mensen komen hierheen voor een wandeling. Er is heel erg veel te doen en wanneer jij een stedentrip maakt naar Sofia, mag je dit park absoluut niet missen.

Wat kun je er allemaal doen?

Algemeen

Adres: 1407 Sofia, Bulgarije
Website: www.triaditza.org
Telefoonnummer: +359 2 805 4152

Openingstijden

Gehele dag toegankelijk

Vliegtickets naar Sofia

Ben je op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Sofia? Zoek dan niet verder! Wij weten waar je moet zoeken voor de laagste prijzen en beste service. Vergelijk de tickets vanaf AMS en EIN naar Sofia Airport en betaal nooit teveel. Afrekenen kan gewoon veilig en vertrouwd met iDeal.

Hotels in de buurt

Ben je op zoek naar een leuk hotel in Sofia in een leuke wijk, maar wel buiten het centrum? Dan is het wellicht leuk om eens te kijken naar hotels in de buurt van South Park.

Over South Park

South Park is een groot park in Sofia. Het is waarschijnlijk het populairste stadspark in Sofia en er komen dan ook altijd erg veel mensen op af. Vooral op zomerse dagen kan het er ontzettend druk zijn. Voor mensen die graag actief bezig zijn, zijn er talloze mogelijkheden. Zo zijn er meerdere fiets- en wandelpaden. Voor de mountainbikers is er een fietspad midden tussen de bomen, waar je je skills echt moet gaan toepassen. Verder is er een grote fontein, waar het vooral in de zomer behoorlijk druk kan zijn. Voor kinderen zijn er speeltoestellen zodat ook zij zich goed kunnen vermaken.

South Park SofiaEten en drinken

In South Park vind je verschillende eetgelegenheden. Er zijn cafe’s en terrasjes waar je wat kunt drinken. Ook zijn er wel ijsstands in de zomermaanden. Net buiten het park kun je meerdere restaurants vinden waar je heerlijk kunt eten.

Evenementen

Er zijn regelmatig evenementen in South Park. Denk aan optredens van bekende – en minder bekende – artiesten, festivals en markten. Deze evenementen vinden vooral in de zomermaanden plaats.

Laatste nieuws